BOTOX | KOLLAGÉN | MIKRO SILK | KLEANTHOUS | FRESH CAVIAR | GOLDEN SKIN
újdonság a hónap sminktetoválása Mammut I. III. emelet | Tel: 061-345-8055, 061-345-8066
SMS/bejelentkezés: 0670-313-0-313
szépségutalvány VIP
kezdőlapra kapcsolat fizetési módok állandó kedvezmények aktuális hírek árlisták fórum kérdések - válaszok



szőrtelenítés


fényvédelem


Bejelentkezés









Írja be a fent látható kódot!


feliratkozom a hírlevélre:

laktobionik sav és más fő hatóanyagok

 

Fiore Fashion
Zafír Luxuskozmetika
Harmónia és elegancia a szépségápolásban

 

 Mi van a krémekben? Mit kenünk az arcunkra?

 

Laktobionik sav (LACTOBIONIC ACID) Tejcukor molekulából és glükóz-savból áll. Ez utóbbi az ember bőrében is megtalálható. A tejcukor a kollagén szintézisben használatos. A laktobionik sav nagyon hasonló a vízhez.

 
Használatával a  bőrön egy filmréteg képződik, mely elősegíti annak hidratáltságát. Nagyon jó antioxidáns hatású, mivel meggátolja a szabad-gyökök kialakulását. 

Ennek hatására a bőr tovább maradhat fiatal.Jótékonyan hat az érdes, pikkelyes bőrre, gyulladásgátló, természetes fényvédelmet nyújt.

 
Jojoba olaj (Simmondsia chinensis)
A jojoba olajat  több száz éven át természetes bőrvédőként használták Indiában. Olajnak hívják, de voltaképpen egy folyékony viasz. A bőr apró pórusain át könnyen felszívódik. Az olaj tulajdonsága a magas fokú tisztaság, illatmentesség, stabil szín, avaso-dással szembeni ellenálló képesség.
 

Szôlô                                                                             Már a XVII.sz-ban Franciaországban a királyi udvarban is használták a szőlőt a bőr szépségének megőrzésére. A szőlő nagyon gazdag polifenolokban, vitaminokban, cukorban, ásványi sókban és gyümölcs-savakban. Egyike a természetben megtalálható legnagyobb energiaforrásunknak. Igazi antioxidáns és tápláló “kincsesbánya”. Ezt a különleges gyümölcsöt a kozmetikában a bôr puhaságának, ragyogásának fenntartására használják.

 

Hyaluronsav (HYALURONIC ACID)              Természetes polimer a glükozaminoglikánok közé tartozik. A kozmetikumokban ez az egyik legfon-tosabb összetevô. Nagy vízmegkötô képességgel rendelkezik, a saját fajsúlyának az 1000 szeresét képes megkötni. Az emberi kötôszövetekben található. A nanotechnológiával elôállított hyaluronsav egészen a bôr csíraszerkezetébe képes behatolni. Bőrrugalmasító, újjáépítô szerepe van.

 Kasvirág kivonat (ECHINACEA)                                 Poliszaharidokban, flavonoidokban gazdag mikró-baölő, immunerôsítô hatása miatt a világon az egyik leggyakrabban használt gyógynövény. Segíti a sebgyógyulást, csökkenti a fertôzés veszélyét. Normalizálja az allergiás reakciókban az immunválaszt pl: ekcémánál. Erôs gyulladásgátló hatással bír.
 Avokádóolaj
Kiválóan alkalmas száraz, érzékeny bőr kezelésére. Segítséget nyújt az ekcéma megelôzô kezelésben. Gazdag A, E, C, és B vitaminban, káliumban, foszforban és vasban.
 Betain (céklakivonat)
Nagyon erôs antioxidáns és szabadgyök ellenes hatású. Visszaadja a bôr frissességét, segíti
a bôr oxigénnel való ellátását. Élettani hatása közismert. Hidratáló tulajdonsága a glicerinhez
hasonló.
  
Borágó kivonat (BORAGO  OFFICINALIS)              A Földközi tenger mentén őshonos növény. Gazdag C vitaminban, ásványi anyagokban, illóolajokban, cserzô- és nyálka anyagokban, alantoinban. Magja értékes linolin savat, (GLA Omega 3 zsírsav) tartalmaz, melynek gyulladásgátló, regeneráló és védő hatása van.

 Áfonyakivonat (VACCINIUM MYRTILLUS)                Az áfonya gyümölcse gazdag organikus savakban, cukorban, taninban, pektinben, A, C és B vitami-nokban. Védô, regeneráló, szabadgyökmegkötô hatással bír. A benne lévô antocián néven ismert flavonoid jótékonyan hat a hajszálerek falára, javítja a vérkeringést.
 Aloe vera kivonat                                                      Évente virágzó kaktusz, levelének kivonatát hasznosítják.
200 aktív molekulát tartalmaz:                         aminosavakat, A, C, E, B1, B2, B3, B6, B12 vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket. Nyugtató, hidratáló, baktériumölô hatása van.
 !Acetyl Hexapeptide-8
Acetyl Hexapeptid-8 izomlazító peptid, mely láthatóan csökkenti a mimikai ráncokat és a már
meglévô barázdák mélységét.
Glikoprotein
Biotechnológiával baktériumtörzsbôl elôállított fehérje, mely-
hez szénhidrátok kapcso-lódnak. Klinikai tesztek bizonyították, hogy aktí- válják a bôr természetes regenerálódó, újjáépítô, -védekezô képességét. Csökkentik a bôr ráncosodásra való hajlamát.
 



 

Foglalj időpontot most -n! | Foglalj időpontot most e-mailen!



 











© 2008 Madonna Kozmetika és Frizuraszalon, Beauty Women Kft. 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. Bejelentkezés:+3670/3130313, info:+3620/9535553, 

A Honlap tartalmát szerkeszti, szalonmunkák, fotók: Magyar Zsuzsa vezető kozmetikus. Minden jog fenntartva.  

Látogatóink száma 2009. május 1. óta: 2 164 602